SANIT

1983 óta a SANIT-CHEMIE cég célul tűzte ki, hogy kidolgozzon professzionális használatra vegyi/tisztító termékeket. A név mögött mindig a rendkívül hatékony és optimális termékek állnak a következő területeken:

Szerviz-karbantartás, Tisztítás, Higiénia, Érték megóvás, Hatékonyság

Minden termék maximális minőséget és hatékonyságot nyújt. Ezek rendkívül ténylegesen és ugyanakkor maximálisan védik a környezetet. Vannak olyan termékek, amelyeket speciálisan a szakemberek igényeire fejlesztettünk ki és folyamatosan fejlesztjük is azokat. Gyorsan, nem feltűnően, ugyanakkor mégis rendkívül megbízhatóan és tökéletesen oldják meg a napi felmerülő feladatokat. Modern laboratóriumokban specialisták gondoskodnak az innovatív termékekről és receptekről. Minden jogi követelményeknek és rendelkezéseknek maximálisan eléget téve.

Felelősség az embereknek és a környezetnek az alapja a tevékenységünknek. Így az általunk használt alapanyagok előnyösen alkalmazhatók, amelyek ártalmatlanok az egészségre és minden teljesen környezetbarát. Egy ideális megoldás az alkalmazási lehetőségekhez az ügyfeleinknek értékes raktárhelyet és időt takarít meg. A könnyű és biztonságos használat és alkalmazás segítségével a felhasználóknak nem kell az időigényes és szükségtelen biztonsági utasításokat olvasni, oktatni és kéznél tartani.

Munkatársaink támogatják partnereinket minden kérdésben, és megoldják a felmerülő problémákat. A felkészült értékesítési csapat támogatása azt jelenti, hogy minden kérdésre, akár a helyszínen válasz kapható. Így biztosítható, hogy a termékek a maximális hatás nyújtják, garantált minimális fogyasztás mellett.

Ügyfeleink a három lépcsőből álló elosztó hálózat útján kaphatják meg a termékeket – nagykereskedelem – minősített szakember – végfelhasználó, hogy a SANIT termékek a lehető legjobb minőségű és hatású legyen.

A tulajdonosunk által vezetett cég rendelkezik döntési lehetőséggel annak érdekében, hogy végrehajtsa a szükséges fejlesztéseket és beruházásokat, gyorsan és célirányosan.

“Olyan felelősségteljesen bánunk a dolgozóinkkal,
partnereinkkel és vevőinkkel, ahogy a természettel is.

A gyermekeink jövőéért”

Az Ön SANIT csapata

FAUCH

A FAUCH termékeket idősebb szervizesek nagyon jól ismerik a szakmában. A FAUCH termékek gyártóját a hebro-chemie céget Németországban 1976-ban alapították. A FAUCH termékeket a különböző üzemanyaggal működő kazánok égőterének tisztítására fejlesztették ki. Mechanikus tisztítás helyett olyan eljárást fejlesztettek ki, amely után fémtiszta felületet eredményez a hőcserélő felületen. Ezzel nagyban javítva a hőátadást, hatásfokot és az üzemanyag felhasználást.

A különböző kazánok, berendezések hőtáadó felületére a tűztér oldalra lerakódnak

  • levegő porterhelésből,
  • rosszul beállított égőtől,
  • üzemanyag kéntartalmából, származó anyagok, amelyek jelentős mértékben csökkentik a berendezések hatásfokát.

A FAUCH termékekkel ezeket az éghető és nem éghető lerakódásokat lehet könnyen eltávolítani.

Az éghető részek a fényes korom (másik nevén kátrány), a pehelykorom amelyeket úgy távolítunk el a felületről, hogy az adott FAUCH szer katalizátor anyagot és oldószert tartalmaz. Az oldószer azért kell, hogy a vastagabb rétegekbe is be tudja juttatni a katalizátor anyagot. A katalizátor jelentősen csökkenti a korom öngyulladási hőmérsékletét 850°C-ról 300°C-ra. Így egy intenzív tüzelés után a FAUCH termékkel kezelt felületről egyszerűen leég a lerakódás, amely nagyrészt a kéményen keresztül távozik, illetve a lángtérből kiseperhető.

A nem éghető lerakódások, pl kén, a FAUCH olyan szert alkalmaz, amely képes azokat leoldani és utána a kazán égőtér oldalából vízzel kiöblíthetők.

Ezzel a két módszerrel tisztítja a FAUCH a különböző kazánok égőtér oldalát a kevesebb fogyasztás érdekében.

Termék gyártója:

hebro chemie
Rostockerstraße 40
41199 Mönchengladbach