Beszállítóink

A SANIT-CHEMIE cég 1983-ban tűzte ki célul, hogy professzionális használatra fejlesszen ki tisztító termékeket. Elsősorban a FAUCH kazán égőtér és SANIT kazán vízoldali tisztítókat forgalmazzuk, de a háztartási tisztítószereket is megtalálhatók raktárunkban.

Tovább olvasom >>

A brandenburgi Thermo Technik Zeesen cég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a forrasztott lemezes hőcserélők fejlesztésében és gyártásában. A hőcserélők kiválasztásához gyári méretező programot használunk megadott paraméterek alapján. A termékek magas minőséggel, ugyanakkor igen kedvező árakkal rendelkeznek.

Tovább olvasom >>

A Watts Water Technologies EMEA különféle szelepeket, egységeket, szabályzókat és kiegészítő szerelvényeket széles választékban fejleszti és gyártja, majd szaknagykereskedéseken és OEM ügyfeleken keresztül értékesíti gyártmányait.

Tovább olvasom >>

A CIPRIANI olasz cég egyik legnagyobb szerelt lemezes hőcserélő gyártó a világon. A cég nemcsak saját neve alatt, hanem különböző OEM gyártmányokat is készít. Hőcserélői világ viszonylatban is kiváló termékek, saját fejlesztő csapattal, laboratóriummal rendelkeznek.

Tovább olvasom >>

Cégünk egy hazai gyártó fagyálló hőközlő folyadékait is forgalmazza. Etilén és propilén alapú glikolt, tömény illetve ioncserélt vízzel hígított előkevert változatokban is szállítunk.

Tovább olvasom >>